روش عالی برای تهیه “میکس گرانولا” در منزل

گرانولا یک روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه های خشک یا مغزهای مقوی است که بیشتر برای صبحانه استفاده می شود. این میکس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشکاران توصیه می شود.
مواد لازم برای میکس گرانولا

عسل رقیق شده: 5 قاشق غذاخوری
جو: 200 گرم
مغز (بادام، فندق، گردو، پسته): 150گرم
مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد: 50 گرم
پودرنارگیل: 50 گرم
میوه های خشک شده (کشمش و زردآلو): 50گرم
روغن زیتون: 5قاشق غذاخوری

طرز تهیه میکس گرانولا

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.بعد تمام مغزها را با هم مخلوط کنید و به آنها 5 قاشق عسل و روغن زیتون اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا مغزها کاملا به عسل و روغن آغشته شوند.سپس تمام مغزها را در سینی فر پخش کنید و سینی را به مدت 55 دقیقه در فر قرار دهید و هر 5 دقیقه آن را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی مغزها را فشار دهید تا له شوند.

و مجددا سینی را داخل فر قرار دهید.وقتی تمام مغزها له شدند و رنگشان تغییر کرد آنها را از فر بیرون بیاورید و به آنها میوه های خشک را اضافه کنید 0سعی کنید برگ های زرد آلو را به تکه های کوچکتر مثل کشمش خرد کنید) بعد منتظر بمانید تا مغزهاسرد شوند. در آخر هم پودر نارگیل را روی کل مواد بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد میکس گرانولا

میکس گرانولا جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
میکس گرانولا را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک